Com triar el transmissor de mesurador de cabal?

- Dec 14, 2020-

Com triar el mesurador de cabal' transmissor de cabalímetre?


Dispositiu de mà TDS-100Hmesurador de cabal per ultrasonsés adequat per al calibratge i la inspecció en línia del flux de líquids en diversos llocs industrials. Té les característiques d’alta precisió de mesurament, bona consistència, potència de la bateria, funcionament senzill i transport còmode. Actualment és el mesurador d’ultrasons portàtil més petit i lleuger de la Xina. Els productes s’han exportat al Japó, Corea del Sud, Austràlia, els Estats Units i altres regions han rebut una àmplia aclamació.

100H-13_

Precisió de la mesura:millor que l'1%

Repetibilitat:millor que el 0,2%

Font d'alimentació:90 ~ 230VAC (bateria recarregable Ni-MH integrada, pot funcionar contínuament durant 10 hores després de carregar-se completament)

Mètode d'instal·lació:instal·lació externa, operació senzilla i còmoda

Visualització:4 línies de caràcters xinesos a la mateixa pantalla per mostrar flux instantani, velocitat, flux acumulat, estat del senyal, etc.

Sortida de senyal:RS232 no aïllat (protocol ampliat FUJ)

Emmagatzematge de dades:El registre de dades integrat pot registrar el temps, el flux acumulat, el flux instantani, l’estat del senyal, el temps de treball, etc., i les dades emmagatzemades es poden importar a l’ordinador mitjançant un programari especial

Altres funcions:autodiagnòstic, demaneu si l'estat de treball actual és normal.