Tester / mesurador de resistència a la terra de pinça

- Jun 11, 2020-

El mesurador de terra a terra de la sèrie ETM2000 és un gran avenç tecnològic en la mesura tradicional de la resistència a terra. S’utilitza àmpliament en el mesurament de la resistència a terra d’energia elèctrica, telecomunicacions, meteorologia, camp petroli, construcció i equips industrials i elèctrics.

El mesurador de terra a terra de la sèrie ETM2000, per a la mesura d'un sistema de posada a terra amb corrent de bucle, no necessita desconnectar el fil de terra i no necessita cap elèctrode auxiliar. És segur, ràpid i d’ús senzill.

El mesurador de pinça a terra de la sèrie ETM2000 pot mesurar les falles fora de l’abast dels mètodes tradicionals i es pot aplicar en ocasions que no es troben en el rang dels mètodes tradicionals. El mesurador de terra a terra de la sèrie ETM2000 pot mesurar el valor integrat de la resistència del cos a terra i la resistència a la presa de terra.

Els mesuradors de terra terrestre de la sèrie ETM2000 estan equipats amb una mandíbula llarga o una mandíbula rodona, tal com s’indica a la figura següent. Una mandíbula llarga és especialment indicada per a la presa de terra amb l'acer pla.

A més, el mesurador de terres de terra ETM2000C també és capaç de mesurar el corrent de fuga i el corrent neutre del sistema de terra.

HTB1RowuXHj1gK0jSZFOq6A7GpXal


Característiques del producte

1. S’aplica a tot tipus de plom en terra. (Barra rodona, barra plana, angle de ferro)

2. Resistència mesurada sense contacte, segura, ràpida.

3. No cal que utilitzeu la barra de terra assistent.

4. amb aïllament de doble protecció.

5. amb gran capacitat anti-interferències i alta precisió.

6. Utilitzeu bateries seques, convenients per als clients.