Mesurador de nivell de radar 26G

- Nov 12, 2020-

1. Visió general del producte

Aquesta sèrie de mesurador de nivell de radar adoptat sensor de radar d'alta freqüència 26G, el rang màxim de mesura pot arribar fins a 70 metres. L'antena està optimitzada per a un processament posterior, els nous microprocessadors ràpids tenen més velocitat i eficiència es poden fer anàlisis de senyals, la instrumentació es pot utilitzar per al reactor, sitja sòlida i entorn de mesurament molt complex.


2.Principi

Radar nivell transmissor antena pols microones és estret, l'antena de transmissió cap avall. L'exposició al microones a la superfície mitjana es reflecteix de nou pel sistema d'antenes rep, envia el senyal al circuit electrònic convertit automàticament en senyals de nivell (perquè la velocitat de propagació del microones, l'ona electromagnètica per arribar a l'objectiu i el reflectit de nou al receptor aquesta vegada és gairebé instantani).

Mesura del datum:

Rosca de rosca inferior o la superfície de segellat de la brida.

Nota: Assegureu-vos que el mesurador de nivell de radar del nivell més alt no pot entrar a l'àrea cega de mesurament (figura D que es mostra a continuació).

_20201112113217_20201112113240